Elke scootmobiel verdient de beste bescherming

Voor mindervaliden is een scootmobiel onmisbaar. Vaak is de bergruimte ontoereikend om een scootmobiel veilig
te stallen. In de buitenlucht staat een scootmobiel bloot aan de weersomstandigheden, het risico op beschadiging en
de mogelijkheid dat uw scootmobiel gestolen  wordt. Een scootmobielberging is een robuuste en praktische kluis die optimale bescherming geeft voor ieder type scootmobiel. Een scootmobielberging ofwel scootersafe kan vrijwel op elke locatie geplaatst worden, in de tuin, op het trottoir of zelfs op een parkeerplaats. (zie foto's)

Handige bediening

Elke scootmobielberging is uitgerust met een sleutelschakelaar waarmee u de berging eenvoudig kunt openen, of met de optionele afstandbediening. De berging is uitgerust met een systeem zodat deze automatisch opent en sluit. U kunt gemakkelijk in en uitrijden en er is voldoende ruimte om uw scootmobiel te bereiken. In de berging is een voorziening aangebracht om de acculader van uw scootmobiel op te plaatsen, ook is er standaard een geaard stopcontact aanwezig zodat uw scootmobiel in de berging opgeladen kan worden.

Scootmobielberging in elke afmeting

Onze scootmobielbergingen Standaard en Comfort zijn geschikt voor nagenoeg elke scootmobiel. Onze Duo-scootmobielberging, met een breedte van 200 cm is geschikt voor het stallen van 2 scootmobielen naast elkaar. Wij zijn in staat om scootmobielbergingen te leveren in 10 verschillende afmetingen uit voorraad.

Depotservice

Mocht de door ons geplaatste scootmobielberging om welke reden dan ook overbodig zijn dan demonteren wij de berging, nemen deze in depot en herplaatsen op afroep. Wij brengen geen opslagkosten in rekening. Door de scootmobielbergingen meerdere malen te herplaatsen bespaart u honderden euro’s.

Aankoop

Indien u overweegt een scootmobielberging aan te kopen informeer dan eerst bij uw gemeente. In veel gemeenten worden onze scootmobielbergingen vergoed in het kader van de WMO.


Klik hier voor de brochure Scootmobielberging van NPC Mobility BV


Klik hier voor het opdrachtformulier Scootmobielberging van NPC Mobility BV